Tags Posts tagged with "nis në Harbin festivali i dëborës"

Tag: nis në Harbin festivali i dëborës

Kinë, ndërtohet një qytet i tërë prej akulli, nis në Harbin...

Në qytetin kinez të Harbin, kryeqendra e provincës very-lindore të Heilongjiang, nga 5 janari i 1984 mbahet festivali ndërkombëtar i akullit dhe dëborës. Cdo...