Tags Posts tagged with "Ngrihet ALARMI! Shqipëria e rrezikuar nga obeziteti"

Tag: Ngrihet ALARMI! Shqipëria e rrezikuar nga obeziteti

Ngrihet ALARMI! Shqipëria e rrezikuar nga obeziteti, gratë më të prekura

Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të...