Tags Posts tagged with "Nga Rruga e Kombit tek studentët"

Tag: Nga Rruga e Kombit tek studentët

Nga Rruga e Kombit tek studentët, Shqipëria e protestave në 2018

Një seri protestash, shpesh dhe të dhunshme, lanë shenjë gjatë vitit 2018. Ajo më e fundit e studentëve, u pasua nga një ndryshim radikal...