Tags Posts tagged with "Nga modele e suksesshme kërkon azil në Francë"

Tag: Nga modele e suksesshme kërkon azil në Francë

Nga modele e suksesshme kërkon azil në Francë, përfundon endacake në...

Trupi i saj perfekt, mund ti kushtonte jetën, kështu Negzzia (pseudonim i zgjedhur prej saj për tu mbrojtur), vendosi që të braktisë Iranin dhe...