Tags Posts tagged with "Nga jeta luksoze me vila e ferrari e deri te humbja e vajzës së tij/ 82 vjeçari ‘trondit’ me rrëfimin: Sot fle jashtë!"

Tag: Nga jeta luksoze me vila e ferrari e deri te humbja e vajzës së tij/ 82 vjeçari ‘trondit’ me rrëfimin: Sot fle jashtë!

Nga jeta luksoze me vila e ferrari e deri te humbja...

Ai sot i ka 82 vjet dhe të kaluarën më me dëshirë do ta harronte, përfshirë vdekjen e vajzës që ndërroi jetë në moshën...