Tags Posts tagged with "Nëse e do veten mjaftueshëm"

Tag: Nëse e do veten mjaftueshëm

Nëse e do veten mjaftueshëm, duhet t’i lësh disa njerëz të...

Dikur mendoja se duke dhënë shumë, mund të merrja shumë mbrapsht. Mund të ndodhte që të jepja dashuri dhe të mos ma kthenin, por...