Tags Posts tagged with "nëna mes lotësh: Kam 6 vite që lutem"

Tag: nëna mes lotësh: Kam 6 vite që lutem

Babai i çoi në Siri, nëna mes lotësh: Kam 6 vite...

  Më 27 janar kalojnë plot 6 vite dhe Mide Dumani është ende në pritje të kthimit nga Siria të dy fëmijëve të saj, Evës...