Tags Posts tagged with "në Shqipëri janë ende ndër më të lartat"

Tag: në Shqipëri janë ende ndër më të lartat

Martesat bien ndjeshëm në Europë, në Shqipëri janë ende ndër më...

Në ditën e Shën Valentinit, Eurostat ka ripublikuar të dhëna lidhur me martesat dhe divorcet në shtetet e Europës. Që nga viti 1964 (viti...