Tags Posts tagged with "në pranga 5 kambistë në shkodër"

Tag: në pranga 5 kambistë në shkodër

Fshihnin të ardhurat dhe punonin pa licensë, në pranga 5...

    Policia ka arrestuar pesë persona në Shkodër, pas operacionit te koduar “Kambistët”, në kuadër të planit të posaçëm kundër informalitetit. Në pranga rane 5 kambistë, 2...