Tags Posts tagged with "në një qytet europian"

Tag: në një qytet europian

Lucania News24: Tirana, me Ramën dhe Veliajn nga një xhungël urbane,...

 Transformimi i kryeqytetit shqiptar nga pikëpamja urbane është në fokus të një artikulli të botuar në “Lucania News24”. Pas mbretërimit të kioskave dhe ndërtimeve...