Tags Posts tagged with "Në emisionin Autokton të autores Anila Ahmataj u trajtua historia “Hebrenjtë dhe Vlora”"

Tag: Në emisionin Autokton të autores Anila Ahmataj u trajtua historia “Hebrenjtë dhe Vlora”

Në emisionin Autokton të autores Anila Ahmataj u trajtua historia “Hebrenjtë...

 Në fokus qëndrojnë familjet hebreje më të mëdha brenda qytetit të Vlorës   Nga Kastriot Bimo     Në Egjiptin e Lashtë dhe në jetën e vrullshme të tij ...