Tags Posts tagged with "në arrestimin e Fatos Nanos? Rrëfehet ish-diplomati amerikan"

Tag: në arrestimin e Fatos Nanos? Rrëfehet ish-diplomati amerikan

A kishte dorë SHBA, në arrestimin e Fatos Nanos? Rrëfehet ish-diplomati...

Në një intervistë për emisionin Tonight Ilva Tare, diplomati i parë amerikan, i dërguar për të rivendosur marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe SHBA. Christopher Hill...