Tags Posts tagged with "“Në ‘91"

Tag: “Në ‘91

“Në ‘91, në aeroportin e Bolonjës, një grua e vjetër në...

Kur merr me hy në Skuraj dhe e kapërcen përruen e Urdhazës, fillon ngjitja malore, nëpër kodrën që quhet e Lekbibajve. Kalon me radhë...