Tags Posts tagged with "ndihmon shtresat në nevojë në Vlorë"

Tag: ndihmon shtresat në nevojë në Vlorë

Shoqata vullnetare “Mrekullia e Vogël”, ndihmon shtresat në nevojë në Vlorë

Shoqata vullnetare “Mrekullia e Vogël”, ditën mërkurë datë 28 shkurt organizoi  gatimin e radhës për 300 persona. Si çdo muaj anëtarë dhe përfaqësues të...