Tags Posts tagged with "Ndëshkim me gurë për homoseksualët dhe shkelësit e kurorës"

Tag: Ndëshkim me gurë për homoseksualët dhe shkelësit e kurorës

Ndëshkim me gurë për homoseksualët dhe shkelësit e kurorës

Nga 3 prilli në Brunei, homoseksualët dhe ata që shkelin kurorën, rrezikojnë ndëshkimin për t’u qëlluar me gurë: shteti i vogël islamik në fakt...