Tags Posts tagged with "Ndërrohen foshnjat në spital"

Tag: Ndërrohen foshnjat në spital

Ndërrohen foshnjat në spital, prindërit e kuptojnë pesë muaj më vonë

Të porsalindurit ndërrohen në spital dhe më pas largohen me prindërit e njeri-tjetrit pa u vënë re nga askush. Kjo është ajo që ndodhi...