Tags Posts tagged with "ndaj bëj gjërat që duken të drejta në zemrën tënde…"

Tag: ndaj bëj gjërat që duken të drejta në zemrën tënde…

Kjo është jeta jote. Nuk i përket askujt tjetri, ndaj bëj...

Imagjinoje pak veten sikur je 90 vjeç duke pushuar në një karrige dhe duke menduar për jetën tënde. E krijove pak a shumë një...