Tags Posts tagged with "NASA dërgon për herë të parë në hapësirë një ekuipazh femrash"

Tag: NASA dërgon për herë të parë në hapësirë një ekuipazh femrash

NASA dërgon për herë të parë në hapësirë një ekuipazh femrash

Astronautet e NASA-s  Christina Koch dhe Xhesika Meir lanë Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor në orën 12:38 pasditen e djeshme për të filluar udhëtimin e parë...