Tags Posts tagged with "Mustafa Nano thumbon rëndë Rovena Dilon: Teksti i këngës mizerabël"

Tag: Mustafa Nano thumbon rëndë Rovena Dilon: Teksti i këngës mizerabël

Mustafa Nano thumbon rëndë Rovena Dilon: Teksti i këngës mizerabël, po...

Analisti Mustafa Nano është i njohur për kritikat e tij ndaj personazheve publikë. Këtë herë, ai ka bërë një vërejtje ndaj këngëtares Rovena Dilo dhe...