Tags Posts tagged with "mund të paguanim edhe ne nga buxheti ynë"

Tag: mund të paguanim edhe ne nga buxheti ynë

Taksa e Kombit, Haradinaj: Po të ishim pyetur, mund të paguanim...

Zërave të ministrave dhe zyrtarëve të tjerë të qeverisë së Kosovës që thonë se nuk janë konsultuar nga Qeveria shqiptare për taksën në Rrugën...