Tags Posts tagged with "“M’u si palloi. Ta ngre drejtoreshën ta marr"

Tag: “M’u si palloi. Ta ngre drejtoreshën ta marr

“M’u si palloi. Ta ngre drejtoreshën ta marr, ta bëj ta…”,...

  Mbrëmjen e 30 gushtit, Eljus Thartorit iu bë atentat nga ballkoni i banesës. 36-vjeçari ka marrë plagë në trup dhe për shkak të komplikacioneve,...