Tags Posts tagged with "Mos gjyko. Çdo njeri është duke luftuar betejën e vet në jetë"

Tag: Mos gjyko. Çdo njeri është duke luftuar betejën e vet në jetë

Mos gjyko. Çdo njeri është duke luftuar betejën e vet në...

Nuk duhet të gjykojmë dhe kurrë nuk duhet të jemi sipërfaqësorë. Çdo person që takojmë është duke luftuar një betejë që nuk kemi dijeni....