Tags Posts tagged with "momenti emocionues kur bashkohet me prindërit"

Tag: momenti emocionues kur bashkohet me prindërit

E rrëmbyen 20 vite më parë trafikantët, momenti emocionues kur bashkohet...

Kur Zhu Venbin, 29 vjeç aktualisht, ishte vetëm 8-vjeçar kur një burrë i panjohur i ishte afruar dhe i kishte ofruar monedha. Që nga...