Tags Posts tagged with "Mira dhe Shpëtimi vazhdojnë aktivitetet muzikore në SHBA"

Tag: Mira dhe Shpëtimi vazhdojnë aktivitetet muzikore në SHBA

Pas largimit nga Shqipëria, Mira dhe Shpëtimi vazhdojnë aktivitetet muzikore në...

Çifti i njohur shqiptar po jeton në SHBA. Ishte vetë kompozitori Saraçi ai që e dha lajmin e largimit, duke u shprehur i zhgënjyer...