Tags Posts tagged with "Meta dhe Era ndër të parët tek Kryegjyshata"

Tag: Meta dhe Era ndër të parët tek Kryegjyshata

Festa e Sulltan Novruzit, Meta dhe Era ndër të parët tek...

Presidenti Ilir Meta dhe vajza e tij Era kanë vizituar Kryegjyshatën dhe më pas ai ka uruar gjithë besimtarët për Festën e Sulltan Novruzit. Meta...