Tags Posts tagged with "“Më thanë që edhe 2 vjet jetë kisha në skenë” Aurela rrëfen momentin kur….."

Tag: “Më thanë që edhe 2 vjet jetë kisha në skenë” Aurela rrëfen momentin kur…..

“Më thanë që edhe 2 vjet jetë kisha në skenë” Aurela...

  "Këndo këngën time" është spektakli më i ri kushtuar muzikës dhe hiteve të pazëvendësueshme ndër vite,  që do të transmetohet në ekranin e Vizion Plus....