Tags Posts tagged with "me kupon"

Tag: me kupon

Çudira Shqiptare, “Bërje shurre! “, me kupon

Nga Ilir Kadia   Zëri:”Bërje shurre! “ Ka hyrë dikush në wc dhe i ka shërbyer vetes me një shurrë! Kur ka dalë prej andej ka marrë...