Tags Posts tagged with "“Më kanë poshtëruar dhe injoruar!” Fifi kujton kohët e errëta që ka kaluar kur ishte studente"

Tag: “Më kanë poshtëruar dhe injoruar!” Fifi kujton kohët e errëta që ka kaluar kur ishte studente

“Më kanë poshtëruar dhe injoruar!” Fifi kujton kohët e errëta që...

Këngëtarja Filloreta Raçi është ndjerë nostalgjike pasi është kthyer në qytetin e saj në Prishtinë. Ajo ka kujtuar kohët kur ka qenë studente dhe ecte...