Tags Posts tagged with "Mbyllet me sukses viti shkollor i mësimit të gjuhës shqipe për vitin 2022- 2023 në Athinë"

Tag: Mbyllet me sukses viti shkollor i mësimit të gjuhës shqipe për vitin 2022- 2023 në Athinë

Mbyllet me sukses viti shkollor i mësimit të gjuhës shqipe për...

Në Greqi tashmë fëmijët e emigrantëve shqiptar kanë mundësitë të mësojnë gjuhën e tyre MËMË! Një sukses i arritur ky nga shumë shoqata dhe...