Tags Posts tagged with "Masat e reja për zonën Shengen: Pa vizë"

Tag: Masat e reja për zonën Shengen: Pa vizë

Masat e reja për zonën Shengen: Pa vizë, por me formular

”Sistemi Evropian i Informacioneve të Udhëtimit dhe Autorizimit” (ETIAS) nuk do të thotë rikthim i vizave”, ishte mesazhi i komisionerit të BE për Çështje...