Tags Posts tagged with "Martesat bien ndjeshëm në Europë"

Tag: Martesat bien ndjeshëm në Europë

Martesat bien ndjeshëm në Europë, në Shqipëri janë ende ndër më...

Në ditën e Shën Valentinit, Eurostat ka ripublikuar të dhëna lidhur me martesat dhe divorcet në shtetet e Europës. Që nga viti 1964 (viti...