Tags Posts tagged with "Marrëveshje me “Raiffeisen Bank”"

Tag: Marrëveshje me “Raiffeisen Bank”

Marrëveshje me “Raiffeisen Bank”, Veliaj: Studentët veprime falas dhe kosto të...

Shtohet gama e shërbimeve dhe produkteve që studentët e pajisur me kartën studentore do të përfitojnë falas apo me tarifa të reduktuara. Krahas shërbimeve...