Tags Posts tagged with "Marrëveshja me Prokurorinë"

Tag: Marrëveshja me Prokurorinë

Marrëveshja me Prokurorinë, vjen reagimi i Ministrisë së Brendshme

  Ministria e Brendshme ka reaguar sot për kritikat e opozitës lidhur me marrëveshjen mes Ministrisë dhe Prokurorisë së Përgjithshme. Në një deklaratë për mediat,...