Tags Posts tagged with "Marrëdhëniet Shqipëri-Serbi"

Tag: Marrëdhëniet Shqipëri-Serbi

Marrëdhëniet Shqipëri-Serbi, Bushati: Vullnet për të tejkaluar stereotipet negative

  “Ka një tendencë dhe vullnet për të tejkaluar stereotipet negative që shpeshherë shoqërojnë marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Serbisë, apo shqiptarëve dhe serbëve në rajon”....