Tags Posts tagged with "Manastirliu shpall datën e Konkursit Kombëtar të Gjuhës Shqipe"

Tag: Manastirliu shpall datën e Konkursit Kombëtar të Gjuhës Shqipe

Sot Dita e Gjuhës Amtare, Manastirliu shpall datën e Konkursit Kombëtar...

Sot Dita e Gjuhës Amtare, Manastirliu shpall datën e Konkursit Kombëtar të Gjuhës Shqipe Ministria e Arsimit dhe Sportit, në Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare...