Tags Posts tagged with "Lypësi që u bë një milioner donte ta shpërblente zonjën që i ndryshoi jetën"

Tag: Lypësi që u bë një milioner donte ta shpërblente zonjën që i ndryshoi jetën

Lypësi që u bë një milioner donte ta shpërblente zonjën që...

25 vjet më parë, 17-vjeçari Ai Rongfeng la fshatin e tij me dy miqtë e tij dhe u nis për në ‘Taizhou City’ në...