Tags Posts tagged with "luan për herë të parë jashtë"

Tag: luan për herë të parë jashtë

FOTO/ Momenti kur katër vjeçari që nuk mund të ekspozohej në...

  Ëndrrat e fëmijëve janë nga më të pafajshmet, të çudtishmet, por ka dhe nga ato që të ‘këpusin shpirtin’! Brody është një katër-vjeçar që...