Tags Posts tagged with "Lleshaj: Aksidentet vrasin më shumë se kriminelët"

Tag: Lleshaj: Aksidentet vrasin më shumë se kriminelët

“Bashkëpunim me qytetarët”, Lleshaj: Aksidentet vrasin më shumë se kriminelët

  Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj ka theksuar sot se “Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit janë të angazhuara për të shtuar përpjekjet në...