Tags Posts tagged with "Llazi Sërbo"

Tag: Llazi Sërbo

Llazi Sërbo, aktori sharmant dhe shpirti delikat i karaktereve të fuqishme...

  Nga: Albert Vataj   Më 9 mars të vitit 1945 u lind në qytetin e Korçës, Llazi Sërbo. Ai ishte një ato aktorë, emri i të...