Tags Posts tagged with "Liri Lubonja rrëfen bisedën me Dritëroin pas kthimit nga internimi: Na ofroi shtëpinë"

Tag: Liri Lubonja rrëfen bisedën me Dritëroin pas kthimit nga internimi: Na ofroi shtëpinë

“Të shamë, kurse ti na fale”, Liri Lubonja rrëfen bisedën me...

Njohja e tyre është e hershme, që në vitet kur Dritëroi ishte nxënës shkolle e botonte në gazetën “Zëri i Rinisë” dhe më pas...