Tags Posts tagged with "Libri i Mimoza Osmanit “VËSHTRIM MES SYVE TË SAJ” poezi me tharm folklotik"

Tag: Libri i Mimoza Osmanit “VËSHTRIM MES SYVE TË SAJ” poezi me tharm folklotik

Libri i Mimoza Osmanit “VËSHTRIM MES SYVE TË SAJ” poezi me...

Nga Albert  Z. ZHOLI, shkrimtar-publicist   Një prej poeteve premtuese të mërgatës shqiptare në Greqi është pa dyshim dhe Mimoza Osmani. Ky konstatim vjen pasi, pjesën...