Tags Posts tagged with "Letra e mamasë për fillimin e shkollës: Unë qaja për fjongo të bardha"

Tag: Letra e mamasë për fillimin e shkollës: Unë qaja për fjongo të bardha

Letra e mamasë për fillimin e shkollës: Unë qaja për fjongo...

I kujtoj gjithmonë fillimet e shkollës kur isha në 8-vjeçare, në moshën e vajzës sime sot. Më kujtohet kur dilnim me motrën dhe mamin...