Tags Posts tagged with "Lë të plasë ironia! Ami i përgjigjet Besit pas debatit me Ermalin"

Tag: Lë të plasë ironia! Ami i përgjigjet Besit pas debatit me Ermalin

Lë të plasë ironia! Ami i përgjigjet Besit pas debatit me...

Në ditët e fundit të vitit 2019, në media nisi një debat midis dy aktorëve të njohur, Bes Kallaku dhe Ermal Mamaqi.   Gjithçka nisi nga...