Tags Posts tagged with "lamtumirë ndryshimi i orës!"

Tag: lamtumirë ndryshimi i orës!

Nga 2019, lamtumirë ndryshimi i orës!

Ndryshimi i fundit i orës do të jetë në mars të vitit 2019, dhe pastaj çdo shtet anëtar i BE-së do të duhet të...