Tags Posts tagged with "Lamborghini vendos 4 ditë pune në javë"

Tag: Lamborghini vendos 4 ditë pune në javë

“Punoni më pak dhe më mirë”, Lamborghini vendos 4 ditë pune...

Lamborghini ka arritur një marrëveshje me sindikatat për të futur një javë pune katër-ditore për punëtorët e saj të prodhimit, tha kompania. Lamborghini është...