Tags Posts tagged with "kush është Eldin Dergjini dhe ‘lidhja’ me Fatmira Hajdarin"

Tag: kush është Eldin Dergjini dhe ‘lidhja’ me Fatmira Hajdarin

PROFILI / 150 mijë € G-Class Lux, kush është Eldin Dergjini...

Policia ka sekuestruar kamerat e sigurisë në këtë zonë, për të verifikuar nëse realisht ka një makinë e cila e goditur të riun.34-vjeçari njihet...