Tags Posts tagged with "Kur vështirësitë të bëjnë më të fortë. Historia prekëse e Teas…"

Tag: Kur vështirësitë të bëjnë më të fortë. Historia prekëse e Teas…

Kur vështirësitë të bëjnë më të fortë. Historia prekëse e Teas…

Diagnoza e “Çrregullimeve të të nxënit” në shkollën fillore, lodhja, presioni dhe mundimet për t’ia dalë mbanë. Tea është diplomuaar me 99 pikë dhe...