Tags Posts tagged with "kur bënte pazar për shitjen e Pargës"

Tag: kur bënte pazar për shitjen e Pargës

Rrëfimet e piktorit për Ali Pashën, kur bënte pazar për shitjen...

  SUZANA VARVARICA KUKA       LUOIS DUPRÉ DHE PETKU I EPIRIT Pas leximit me shumë kujdes dhe dëshirë të librit “Udhëtim në Athinë dhe në Kostandinopojë”, të autorit...