Tags Posts tagged with "kuptimi i datave"

Tag: kuptimi i datave

Kalendarët e shqiptarëve, kuptimi i datave, muajve dhe festave që nga...

Nga Genc KASTRATI Në këtë punim të shumëfishtë do të flasim për kalendarin e lashtë shqiptar, që populli e ka trashëguar nga kohërat prehistorike dhe...