Tags Posts tagged with "Ku janë sot “Flori"

Tag: Ku janë sot “Flori

Ku janë sot personazhet e dashur të “Njerëz dhe Fate”

Kur telenovela “Njerëz dhe Fate” filloi transmetimin e saj në TVSH, “mbërtheu” pas ekranit miliona shqiptarë që prisnin plot ankth e frikë se çfarë...